fbpx
[porto_block name="header-top"]

Over ons

Over ons

DIT IS HYPE is een innoverend en betrokken bedrijf met passie voor het aanbieden van elektrische vervoersmiddelen en nieuwe hypes. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, maar zijn eigenlijk overal in Europa actief zowel zakelijk als particulier. Dit kunnen wij mogelijk maken door onze uitstekende netwerk en team. Bovendien kunnen wij ook hierdoor onze producten voor een eerlijke prijs aan onze particuliere klanten aanbieden.

Wij werken met een kleine team die zeer flexibel en doelgericht is. Al meer dan 4 jaar hebben wij duizenden klanten tevreden gehouden met onze producten en service, en dit blijft met de dag groeien.

Onze producten zijn te bestellen op onze webshop, maar wij bieden onze klanten ook om langs te komen naar onze winkel om te bezichtigen en eventueel een proefritje te maken. Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden om in contact te komen met onze klanten en hierdoor een betere band te kunnen creëren.

Onze groei is niet alleen het gevolg van onze kwalitatieve producten en goede klantenservice, maar ook omdat wij beschikken over een eigen reparatie service. Onze monteurs kunnen alles vakkundig oplossen voor onze klanten.

 

DIT IS HYPE – Altijd De Beste Deals!